Cuza şi Kogălniceanu au stors bugetul judeţului Vrancea de 60.000 de euro la spectacolul de Ziua Unirii Principatelor Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansul cu Cuza şi Kogălniceanu costă
Dansul cu Cuza şi Kogălniceanu costă

Şi Primăria Municipiului Focşani a contribuit la sărbătoare Micii Uniri cu suma de 20.000 de euro, ridicând costurile totale la 80.000 de euro.

Ziua Unirii Principatelor Române de la Focşani a avut parte de un buget de „zile mari”, cum probabil nici bugetul ţării nu-şi permite aşa un lux. Spectacolul de marcarea Zilei Principatelor Române, in data de 24 ianuarie, a durat doar o oră în Piaţa Unirii, însă organizatorii spun că „a făcut toţi banii”.

Adică 269.850 de lei, bani care au intrat în conturile Asociaţiei GMA Booking &Management, care s-a ocupat de aducerea artiştilor care au prestat pe scena amenajată cu această ocazie.

Aceştia nu au fost singurii bani alocaţi pentru manifestări, primăria Focşani contribuind la eveniment cu suma de 91.000 de lei.

Asociaţia GMA Booking & Management este aceeaşi care a orgaizat în 2014 spectacole cu ocazia Festivalului „Bachus”, Zilele Focşaniului şi Ziua Europei.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Victor Ponta l-a lăsat pe Marian Oprişan să danseze Hora Unirii la Focşani cu Kogălniceanu şi Cuza

Manifestările dedicate împlinirii a 156 de ani de înfăptuirea Unirii Principatelor Române s-au desfăşurat pe o ploaie sâcâitoare şi au durat o oră.

Ziua Unirii Principatelor Române stoarce de bani Primăria Focşani

Deocamdată, Consiliul Judeţean Vrancea nu a organizat nicio şedinţă pentru alocare de fonduri la manifestarea din 24 ianuarie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite