Consiliul Judeţean Vrancea îşi face imagine pe banii Primăriei Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Piaţa Unirii din municipiu, unde pe toată întinderea lunii decembrie au loc manifestări dedicate sărbătorilor de iarnă, reclamele Consiliului Judeţean sunt cele car ies cel mai mult în evidenţă.

O instituţie plăteşte şi alta beneficiază de imagine. Cam astfel poate fi descris ceea ce se întâmplă în aceste zile în centrul civic al Focşaniului, acolo unde au loc în această perioadă mai multe manifestări specifice sărbătorilor de iarnă.

În Piaţa Unirii, la tot pasul, Consiliul Judeţean este proslăvit, pe panouri, pentru modul cui îi distrează pe focşăneni. Spre exemplu, pe pereţii interiori ai patinoarului Consiliul Judeţean apare ca „sponsor” al practicării sportului pe gheaţă, însă în realitate banii pentru închirierea patinoarului, respectiv 160.000 de lei, au fost plătiţi din bugetul Primăriei Focşani.

image

Alţi 680.000 de lei au fost alocaţi de Primăria Focşani pentru alte manifestări care vor avea loc până la sfârşitul anului în Piaţa Unirii, gen „Televiziunea lui Moş Crăciun” sau spectacolele unor artişti în zilele de weekend , dar câştigător de imagine din toate aceste lucruri este tot Consiliul Judeţean.

image

Chiar şi la deschiderea Orăşelului Copiilor, unde Primăria Focşani a alocat iarăşi fonduri pentru darurile copiilor, Marian Oprişan a fost cel care s-a erijat în organizator al acţiunii, adresându-se de pe scenă copiilor şi fotografiindu-se ulterior cu ei, în timp ce primarul Decebal Bacinschi, uşor stingherit de situaţia, a ales să-şi vadă de treabă, dispărând discret din peisaj.

image

Mai puteţi citi:

Buget istoric, de 150.000 de euro, alocat de Primăria Focşani pentru petrecerile de sărbători. Teatrul Municipal, folosit din nou ca paravan pentru mofturile edililor

Consilierii municipali au votat în această seară alocarea de la bugetul local a unei sume impresionante de bani pentru manifstările care vor avea loc cu ocazia Crăciunului şi Anului Nou.

Primăria Focşani închiriată patinoar pentru sărbătorile de iarnă

Patinoarul va fi pus la dispoziţia focşănenilor gratuit, dar închirierea acestuia va costa municipalitatea 160.000 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite