FOTO VIDEO Moş Nicolae a deschis Orăşelul Copiilor din Focşani. Paula Seling şi Ciprian Marian Pop, invitaţii de onoare ai serii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda ploii, mulţi focşăneni au venit cu copiii în Piaţa Unirii la deschiderea Orăşelului Copiilor. Copiii au primit şi cadouri.

A cernut din cer mult în această seară, dar destui focşăneni nu s-au speriat de acest lucru şi au venit în Piaţa Unirii din Focşani, acolo unde de astăzi şi până după Anul Nou se mută centrul de atracţie în special pentru copii.

 Aici vor avea loc, în fiecare weekend, spectacole pentru copii, patinoarul va fi deschis permanent iar Orăşelul Copiilor va fi gazdă primitoare în toată această perioadă. De asemenea, în Piaţa Unirii există şi un Târg de Crăciun, cu bunătăţi specifice acestei perioade.

Într-un fel, se reeditează evenimentele de anul trecut, singura diferenţă fiind banii mai mulţi, peste 200.000 de euro, alocaţi de la bugetul local pentru manifestări. La această sumă se vor mai adăuga şi altele, pentru spectacolul de Revelion. 

În această seară, la deschiderea Orăşelului Copiilor, s-au aflat pe scenă grupuri de colindători, dar şi artiştii Paula Seling şi Marius Ciprian Pop, care au încântat auditoriul cu frumoasele colinde româneşti.

Ca şi anul trecut, aprinderea luminiţelor de sărbători a fost făcută de Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, care nu s-a putut abţine în prezenţa copiilor de la unele comentarii mai greu de înţeles.

„Criticii mei vor spune că am legături dubioase cu Moş Nicolae şi Moş Crăciun. Accept acest lucru cu gândul la fericirea copiilor acestei comunităţi.”, şi-a început Oprişan discursul, care ulterior a mers în Piaţa Unirii, alături de iubita sa, fotografiindu-se cu copii, dar şi cu adulţi care au vrut o amintire cu şeful judeţului.

Tineriii din consiliul local al tinerilor au împărţit celor mici pachete cu cadouri.

Mai puteţi citi:

VIDEO „Moş” Oprişan, cadou pentru copii de Moş Nicolae: „În următorii doi ani şi jumătate Focşaniul va avea autostradă”

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a aprins în această seară luminile de sărbători din centrul oraşului şi a făcut promisiuni în stilu-i caracteristic.

FOTO Orăşelul Copiilor din Focşani e de groază. Superman a fost decapitat în ieslea lui Hristos

Copiii din Focşani şi-ar fi dorit în mod sigur ca Orăşelul Copiilor să arate altfel, dar autorităţile locale le-au stricat această plăcere.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite