Consiliul Judeţean se implică în rezolvarea crizei transportului de persoane în vecinătăţile Focşaniului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursele efectuate de Transport Public au fost suspendate
Cursele efectuate de Transport Public au fost suspendate

Instituţia va face în regim de urgenţă demersuri pentru a rezolva problema transportului de persoane pe traseele dintre Focşani şi localităţile Răstoaca, Gologanu, Milcovul, Goleşti, Câmpineanca, Vânători.

Tribunalul Brăila a dat câştig de cauză firmelor private de transport, acestea obţinând în instanţă suspendarea curselor de călători efectuate de Transport Public SA Focşani în comunele Răstoaca, Gologanu, Câmpineanca, Vânători.

"Cetăţenii nu trebuie să fie victime ale disputei juridice dintre firmele private şi Asociaţia ”Metropolitan Trans”, de aceea Consiliul Judeţean Vrancea caută soluţii în regim de urgenţă pentru a asigura continuitatea serviciilor judeţene de transport. Ca efect al hotărârii judecătoreşti, transportul pe rutele menţionate la finele comunicatului va fi asigurat, până la soluţionarea definitivă a cauzei pe fond, de către operatorii de transport judeţeni care au asigurat serviciul de transport anterior delegării serviciului public local către SC Transport Public SA Focşani. În altă ordine de idei, Autoritatea Judeţeană de Transport din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea va monitoriza şi controla permanent modul în care operatorii de transport îşi vor respecta obligaţiile faţă de călători pe traseele respective", spune Consiliul Judeeţan Vrancea într-un comunicat de presă.

Vă mai recomandăm:

Transport Public Local introduce cinci noi trasee în comunele de lângă Focşani. Când se va întâmpla acest lucru

Cursele efectuate de SC Transport Public SA Focşani în afara oraşului, suspendate de instanţa de judecată

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite