FOTO Marian Oprişan şi-a scos maşina la vânzare pe OLX. Cât cere baronul de Vrancea pe bolidul cumpărat în 2004

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina scoasă la vânzare de Marian Oprişan Sursa olx.ro
Maşina scoasă la vânzare de Marian Oprişan Sursa olx.ro

Deşi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea este un împătimit al autoturismelor şi a fost văzut de-a lungul timpului la volanul multor maşini, aceasta era singura care figura în declaraţia de avere.

Marian Oprişan, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, actual vicepreşedinte, a fost scos la vânzare, pe un site de specialitate - autovit.ro (OLX)., autoturismul Audi A8. 

Este o maşină pe care Oprişan nu a folosit-o foarte des, dovadă şi numărul kilometrilor de la bord, doar 100.000 de kilometri în 17 ani.

Conform specificaţiilor tehnice, autoturismul este pe benzină, full options, iar preţul cerut este unul piperat, respectiv  21.000 de euro, negociabil.

Fotografiile cu maşina scoasă la vânzare au fost făcute în curtea pensiunii Leonardo, situată în apropierea proprietăţii sale de la ieşirea din Boloteşti.

Actualul vicepreşedinte al CJ Vrancea s-a declarat tot timpul un împătimit al maşinilor scumpe, fiind văzut deseori conducând bolizi de lux, dar autoturismul pe care îl vinde în prezent este singurul pe care îl are trecut în declaraţia de avere. 

Sursa olx.ro

masina oprisan

Vă mai recomandăm:

Şeful CJ Vrancea a tras pe dreapta maşina lui Oprişan: „S-a pus combustibil de 100.000 de euro“

Social democratul Marian Oprişan şi-a scos la plimbare maşina de 75.000 de euro cumpărată din banii poporului

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite