Alin a aprins luminile din bradul de Crăciun GALERIE FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan şi copilul Alin au aprins luminile în Bradul de Crăciun
Marian Oprişan şi copilul Alin au aprins luminile în Bradul de Crăciun

Aşa cum era de aşteptat, liderii USL au speculat electoral în favoarea candidatului din Focşani inaugurarea Orăşelului Copiilor.

În această seară, în Focşani a fost inaugurat Orăşelul Copiilor, mult mai devreme decât în alţi ani, graba fiind explicată prin faptul că anumiţi candidaţi aflaţi în cursa electorală mai pot obţine pe ultima sută de metri câteva procente în plus la alegeri.

Afirmaţia se bazează pe faptul că în timpul inaugurării Orăşelului Copiilor grupuri de militanţi USL din echipa candidatului Ciprian Nica au împărţit copiilor şi părinţilor lor baloane inscripţionate cu numele celui care va candidata în Colegiul 1 la Camera Deputaţilor.

La inaugurare a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, care a luat un copil în braţe, acesta recomandându-se Alin, pentru a-l ajuta să apese butonul de pornire a instalaţiilor luminoase din bradul de Crăciun.

Tot în această seară a fost inaugurat şi patinoarul din Piaţa Unirii, foarte apreciat de tinerii care l-au încercat, o oră de patinaj costând 20 de lei pentru cei care nu au patine şi 10 lei pentru cei care vin cu patine de acasă.

Autorităţile au trecut şi prin Orăşelul Copiilor amenajat în Grădina Publică, în mare grabă însă, probabil ruşinate că locul nu oferă nimic atractiv pentru copii.

Scena Naşterii Domnului amenajată în foişorul din centrul parcului are un element în plus faţă de anul trecut, şi anume o figurină întruchipându-l pe Superman care asistă la eveniment, o idee total nefericită, care anulează practic o scenă biblică arhicunoscută. 

În rest, auteritatea este cuvântul de ordine care domină Orăşelul Copiilor, cu toate că că pentru amenajarea lui s-au cheltuit 300.000 de lei, de zece ori mai mult decât în alţi ani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite