Un celebru model român este acuzat că a sechestrat, bătut şi violat o tânără. El a fost arestat

0
Publicat:

Andre Bîrleanu, un model român de 41 de ani, este acuzat că a obligat o tânără să vină acasă la el, unde ar fi sechestrat-o, bătut-o și violat-o. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

Andre Bîrleanu, arestat pentru viol FOTO: Arhivă Personală
Andre Bîrleanu, arestat pentru viol FOTO: Arhivă Personală

Judecătoria Sectorului 5 din București a emis o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Vivien Adrian Bîrleanu. Controversatul model român este acuzat de lipsire de libertate şi viol.

Potrivit Antena3, Andre Bîrleanu a ieșit în oraș cu Andreea, pe care o cunoscuse pe rețelele de socializare. Când au ajuns în fața locuinței, în jurul orei 1.50 noaptea, acesta i-a cerut femeii să urce cu el în apartamentul din Sectorul 5 al Capitalei, dar Andreea a refuzat.

În acel moment, tânăra a fost luată cu forțat, fiind târâtă și trasă de mâini pe casa scării până la liftul imobilului. După ce au ajuns în apartament, Adrian Bîrleanu a început fără un motiv anume să o lovească dându-i pumni în cap, cu palmele peste față. Bărbatul nu i-a permis să părăsească apartamentul și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu acesta în mod repetat.

Tânăra a reușit să scape din apartament și a sesizat Poliţia. Ulterior, a mers la Medicina Legală, unde şi-a scos un certificat medico-legal în care medicii legişti au concluzionat că rănile suferite necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar vineri, 29 septembrie 2023, a fost dispusă masura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În acest moment, cercetările sunt efectuate pentru„ infracțiunile de viol, lovirea sau alte violențe și lipsirea de libertate în mod ilegal”.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite