VIDEO Ruslana va susţine un recital la Craiova. Câştigătoarea Eurovision din 2004: „Îmi pare rău că Ucraina a ratat concursul din cauza războiului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruslana, câştigătoarea ediţiei din 2004 a Eurovision, va susţine în această seară un recital, la Sala Polivalentă din Craiova, în cadrul finalei naţionale a concursului Eurovision 2015.

Ruslana a declarat că în urmă cu câteva minute că se simte minunat la Craiova. „Este un loc special cu oameni minunaţi. Nimeni nu ştie formula secretă pentru câştigătoare concursului Eurovision. Eu m-am rugat la Dumnezeu“, a spus câştigătoarea concursului Eurovision 2004.

Din show-ul pe care Ruslana îl va susţine în această seară nu va lipsi melodia „Wild Dances“, cea care i-a adus trofeul Eurovision, cu un total de 280 de puncte.

VIDEO

Câştigătoarea Eurovision  din 2004 a primit cadou din partea lui Lia Olguţa Vasilescu un tricou al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova. Ruslana a declarat că îşi doreşte să câştige România anul acesta concursul Eurovision.

Ruslana a declarat la Craiova că are şi un mare regret. „Îmi pare rău că Ucraiana a ratat concursul din cauza războiului“, a mai spus cântăreaţa.


În această seară vom afla cine va reprezenta România la concursul Eurovision 2015. Potrivit regulamentului, telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon o singură dată pentru o melodie.

 Trupa Voltaj va deschide competiţia cu piesa „De la capăt“. În concurs, vor evolua, în ordine: trupa Băieţii („Dragostea în lanţuri“), Tudor Turcu („Save Us“), Aurelian Temişan şi Alexa („Chica latina“), Rodica Aculova („My Light“), Blue Noise („Love Won’t Run Away“), Ovidiu Anton („Still Slive“), Lara Lee („Superman“), Super Trooper („Secret Place“), Luminiţa Anghel („A Million Stars“), Cristina Vasiu („Nowhere“) şi CEJ („We Were In Love“). „Iubesc România, pentru folclorul ei extraordinar! De doi ani încoace gândesc şi pregătesc un material etno special şi mi-aş dori o sesiune cu artişti de folclor vechi românesc. Aş vrea să fac cunoscute în întreaga lume aceste fragmente unice de muzică, de ritm, de melodie. Oamenilor le plac Panjabi MC sau Goran Bregovic, dar vor fi înnebuniţi după ritmurile sălbatice româno-ucrainene!“, a mai declarat Ruslana la Craiova.

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri