VIDEO Recepţia noului stadion de 54 de milioane de euro s-a încheiat. Anunţul a fost făcut pe Facebook de Compania Naţională de Investiţii: „Arena din Bănie este gata“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Investiţii a anunţat astăzi pe Facebook că recepţia noului stadion din Craiova s-a încheiat astăzi. Arena din Bănie a costat 54 milioane de euro, bani proveniţi din fonduri guvernamentale.

Lucrările la noul stadion de fotbal construit la Craiova ar fi trebuit finalizate în iulie 2017, însă termenul stabilit a fost amânat. „Suntem onoraţi să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalţi iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect "de suflet" al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început. Vă mulţumim atât pentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat, cât şi pentru interesul manifestat pentru acest proiect în toată această perioadă! Vă mulţumim atât dumneavoastră, cât şi întregii echipe care s-a implicat în mod responsabil în acest proiect!. Nu în ultimul rând, promitem să le fim alături beneficiarilor finali în utilizarea arenei sportive, urându-le mult succes!“, a scris pe pagina Compania Naţională de Investiţii pe pagina Facebook.

VIDEO 

De-a lungul timpului s-a vehiculat că acoperişul arenei a fost montat greşit, iar în momentul în care ar fi trebuit prinse ultimele elemente constructorii au descoperit că acestea nu se îmbină conform proiectului. Constructorul a precizat pe data de 6 septembrie că toate problemele au fost rezolvate. 

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite