Aur confiscat de poliţişti. Ce comoară a pierdut patronul unei societăţi din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efctuat controale la patru societăţi din Craiova şi au confiscat peste 500 de grame de bijuterii din aur care purtau însemnele unor mărci protejate de lege.

Poliţiştii au confiscat ]n controalelor efctuate marfă în valore de 120.000 lei. „La sediul unei societăţi comerciale s-a constatat că aceasta avea expusă spre vânzare cantitatea de 583 grame de bijuterii din aur care purtau însemnele unor mărci protejate de lege. Poliţiştii au dispus în cauză ridicarea în vederea confiscării 583 grame de bijuterii din aur, valoarea bunurilor confiscate fiind de 120.000 lei“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Oamenii legii au întomit dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Patronul societăţii dacă va fi găsit vinovat riscă închisoare de la 3 luni la 3 ani sau amendă cuprinsă între 50.000 – 150 000 lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite