VIDEO Marin Condescu, fostul şef al Pandurilor Târgu Jiu, află luni dacă va fi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii au cerut arestarea lui Marin Condescu, iar cererea se judecă la Curtea de Apel Craiova
Procurorii au cerut arestarea lui Marin Condescu, iar cererea se judecă la Curtea de Apel Craiova

Marin Condescu şi Viorel Tmelescu sunt acuzaţi că au falsificat trei contracte de cesiune de creanţe şi că au prejudiciat clubul Pandurii Târgu Jiu cu peste 2,6 milioane de lei.

Marin Condescu şi Viorel Temelescu sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvîrşirea infracţiunii de delapidare, fals în înscrisuri, uz de fals şi spălare de bani. Fostul preşedinte al  Clubului Pandurii Târgu Jiu a declarat în faţa instanţei că este nevinovat. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au decis pe data de 17 ianuarie strămutarea dosarului în care Marin Condescu este acuzat de spălare de bani la Tribunalul Olt.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au cerut arestarea pe data de 23 mai arestarea lui Marin Condescu, însă magistraţii Tribunalului Olt au respins cererea. Anchetatorii au făcut imediat recurs împotriva sentinţei, iar Curtea de Apel din Craiova va judeca luni cererea.

VIDEO 

Preşedintele Clubului Pandurii Târgu Jiu şi Viorel Tmelescu sunt acuzaţi că  au falsificat trei contracte de cesiune de creanţe şi că au prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei. În motivarea instanţei magistraţii de la Tribunalul Gorj au scris că nu există indicii temeinice pentru a demonstra că cei doi inculpaţi au comis faptele penale de care sunt acuzaţi. „Din probele administrate în cauză de către organul de urmărire penală nu rezultă cu certitudine, neexistând indicii temeinice că inculpaţii au săvârşit fapte de natură penală, de gravitatea celor reţinute în sarcina lor”, se precizează în motivarea deciziei judecătorului Teofil Boncu de la Tribunalul Gorj.

Mai citeşte şi:

Cum a forat boierul Marin Condescu pe milioanele Pandurilor

Condescu este acuzat că a prejudicat Pandurii şi fosta SNLO

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite