UPDATE/Numărul morţilor din Colectiv creşte. Cristi Mitroi, un fotograf în vârstă de 30 de ani, s-a stins în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul victimelor din Clubul Colectiv care au pierdut lupta cu moartea a crescut, după ce un alt tânăr a murit într-un spital din Marea britanie.

UPDATE/ Cristian Mitroi, în vârstă de 30 de ani, din Băileşti, era internat într-o clinică din Marea Britanie, unde fusese transferat în 8 noiembrie. Tânărul era artist grafician, fiind cunoscut sub numele de Gold Midas.

Doljeanul s-a stins pe patul de spital, iar numărul morţilor din Club Coletiv a ajuns la 63. Cristian Mitroi a suferit arsuri pe cap, spate şi mâini, dar şi arsuri de căi respiratorii.

Trupa Cargo a scris luni seară, pe pagina de Facebook, despre decesul lui Cristian Mitroi.

„Tocmai am aflat o veste tristă. În seara asta s-a stins fotograful Cristi Mitroi. A fost o onoare să te cunoaştem!“, a scris Cargo pe Facebook.

Cristian Bălună, fostul diriginte al lui Cristian, a povestit astăzi că a sperat tot timopul într-o minune. „Cristi din perioada liceului ştia ce vrea de la viaţă. Din păcate Dumnezeu a vrut să îl cheme acolo la el“, a declarat Băluna.  

Cristi Mitroi se afla internat într-un spital din Marea Britanie şi avea 30 de ani. Băiatul era din Băileşti, judeţul Dolj, şi era fotograf. Pe 30 octombrie se afla în Clubul Colectiv. Tânărul s-a stins pe patul de spital, bilanţul celor morţi ajungând la 63.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite