UPDATE Noi proteste la Craiova. Numărul celor prezenţi la miting este redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii se organizează pentru un nou miting, joi, începând cu ora 18.00. Protestatarii vor pleca într-un marş pe un traseu care cuprinde centrul oraşului, Universitatea din Craiova şi Mitropolia Oltenia.

UPDATE ORA 20.26 Tinerii au scandat lozinci împotriva guvernului, însă au recunoscut că au fost trimişi de profesori la acest eveniment.   

UPDATE ORA 19.00 La Craiova sunt peste 100 de manifestanţi, adunaţi în centrul oraşului. Protestatarii sunt paşnici. Ei cer revendicările obişnuite în toată ţara şi se pregătesc pentru un marş.

Peste 1.500 de oameni au ieşit, miercuri seară, în stradă, într-un protest spontan, neanunţat nici măcar pe reţelele de socializare. Oamenii s-au mobilizat pe moment, în jurul orei 19.30 şi scandează împotriva clasei politice corupte, dar ţin şi momente de reculegere în memoria celor 32 de tineri care au murit în incendiul de vinerea trecură din Club Colectiv, din Bucureşti.

Incendiul din Clubul Colectiv a fost soldat cu 32 de morţi şi peste 180 de răniţi, din care 133 sunt încă spitalizaţi, mai mult de 80 dintre ei fiind în stare critică şi gravă.

Craiovenii au anunţat că vor protesta şi în această seară începând, cu ora 18.00. Protestatarii vor va pleca într-un marş pe un traseu care cuprinde centrul oraşului, Universitatea din Craiova şi Mitropolia Oltenia.

Mai citeşte şi

VIDEO Peste 1.500 de oameni protestează pe străzile Craiovei şi scandează împotriva clasei politice corupte

Incendiu în Clubul Colectiv. Patronul de la Expirat anunţă închiderea clubului: Am pus viaţa a mii de oameni în

pericol. Nu mai pot să-mi asum vieţi

Incendiu în Clubul Colectiv. Revolta unui tânăr pe care l-a ocolit moartea: Cei care mergeau în Colectiv nu sunt boschetari care trăiau de pe o zi pe alta

Incendiu Club Colectiv. Mărturiile cutremurătoare: „Mă căţăram pe cadavre şi încercam să ies“. Medic: „Din 77 nu am mai văzut aşa ceva”

Incendiu în Club Colectiv. Mărturiile unui prieten al trupei Goodbye to Gravity: „Au făcut concertul cu banii lor. Unul dintre băieţi are mâinile arse“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite