Un bătrân de 71 de ani din Craiova a agresat sexual o fetiţă de cinci ani

0
0
Sursa FOTO / IPJ Dolj
Sursa FOTO / IPJ Dolj

Totul s-a întâmplat într-un părculeţ din cel mai mare cartier al oraşului.  Când au văzut ce-i făcea bărbatul fetiţei, oamenii au alertat-o pe mamă, iar aceasta a sunat imediat la 112.

Fetiţa ieşise pe afară să se joace cu surioara mai mare, în vârstă de 10 ani, şi cu ălţi copii. Alergau în apropierea blocului, într-un părculeţ unde era multă lume. La un moment dat un bărbat s-a apropiat de fetiţa de 5 ani şi a convins-o să meargă cu el într-un loc mai retras. A început să o pipăie şi să o sărute. Câţiva oameni care au văzut întreaga scenă, au intervenit şi au alertat-o pe mama copilului, iar aceasta a sunat imediat la 112.

Poliţiştii l-a identificat pe bărbat, iar  în urma cercetărilor întreprinse s-a stabilit că bătrânul o acostase pe fetiţă şi cu trei zile în urmă,

"Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 29 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat care se afla în părculeţul din zona Esplanadă, din Craiova ar fi agresat-o sexual pe fiica sa, în vârstă de 5 ani. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde, pe o bancă au identificat un bărbat de 71 de ani, din Craiova”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost sâmbătă prezentat în faţa instanţei care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată. Bătrânul de 71 de ani locuieşte singur, are doi copii si doi nepoţi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cavalerii Apocalipsei Nucleare în acţiune. De data asta, nu mai sunt americani

Calcule greşite şi oportunităţi ratate ce au dus la războiul din Ucraina: cum s-au deteriorat relaţiile dintre Putin şi Occident

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite