Preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteni, condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj. Sentinţa este defintivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterul a lovit un poliţist local la un meci de baschet
Suporterul a lovit un poliţist local la un meci de baschet

Irinel Marian Coandă, de 34 de ani, zis „Charlie” a fost condamnat definitiv la 9 luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 9 luni. Sentinţa dată de magistraţii Curţii de Apel din Craiova este definitivă.

Irinel Marian Coandă, zis „Charlie”, de 34 de ani, din Craiova, este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de ultraj. Preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteni şi liderul Sezione Ultra, a lovit un poliţist local care asigurea liniştea la meciul de baschet.

„Charlie” a fost condamnat definitiv pe data de 20 noiembrie pentru săvîrşirea infracţiunii de ultraj la 9 luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 9 luni. 

La meciul de baschet dintre SCM U Craiova şi Gaz Metan Mediaş, disputat pe 15 aprilie în Sala Polivalentă din Craiova, Irinel Marian Coandă l-a lovit pe Costinel Antonio Ciceu, angajat al Poliţiei Locale. 

Mai citeşte:

Un suporter a lovit un poliţist la meciul de baschet dintre SCM-U Craiova şi Gaz Metan Mediaş. Bărbatul a fost arestat pentru 20 de zile

Suporterul care a lovit un poliţist la un meci de baschet, condamnat la închisoare cu suspendare

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite