Petrică Mîţu Stoian a presimţit că va muri. Cum arată crucea pe care artistul o comandase FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax Foto / Andreea Alexandru
FOTO Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Interpretul de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a fost la cimitir să-şi vadă mormântul după ce a scăpat de COVID, iar apropiaţii săi cred că acesta a presimţit că va muri. Solistul va fi înmormântat la Craiova.

Petrică Mîţu Stoian se afla în tratament post-COVID de câteva zile la o slinică privată din Caraş-Severin pentru recuperare după infecâia cu noul coronavirus. Sâmbătă dimineaţa, artistul a început să se simtă din ce în ce mai rău, a fost preluat de o ambulanţă şi dus de urgenţă la spitalul din Reşiţa.  Din păcate, medicii nu l-au putut salva. Artistul a murit la vârsta de 61 de ani.

   

Apropiaţii sunt convinşi că interpretul de muzică populară a presimţit că va muri. În ultima lună, se ocupase de locul de veci pe care-l are la Craiova, în cimitirul Ungureni. Spunea că nu se ştie ce se va întâmpla şi vrea să fie cu totul pregătit. Apropiaţii povestesc că, în urmă cu o săptămână, Petrică Mîţu Stoian a fost la cimitir să-şi vadă crucea pe care o comandase. 

petrică Mîţu Stoian

   

Devastată de durere, familia se pregăteşte să ridice trupul neînsufleţit al artistului de la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa şi să-l aducă la Craiova.

Petrică Mîţu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna - Plaiul Cloşanilor, din judeţul Mehedinţi. După ce şi-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de  Mărioara Murărescu, Petrică Miţu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a câştigat numeroase premii.

Petrică Mîţu Stoian era unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară din România.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Anchetă la spitalul din Hunedoara după moartea fulgerătoare a unei tinere de 24 de ani

Pistă de atletism dreptunghiulară de 120.000 de euro la un stadion din Blaj. „E de Cartea Recordurilor” FOTO

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite