Petrică Mîţu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la Terapie Intensivă. Constantin Enceanu: „Sunt răvăşit, nu-mi vine să cred”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax Foto / Andreea Alexandru
FOTO Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Petrică Mîţu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Vestea cumplită a căzut ca un trăsnet sâmbătă seara, iar familia, apropiaţii şi colegii de breaslă sunt în stare de şoc. Solistul de muzică populară se afla în stare gravă, pe secţia ATI din Reşiţa.

 Potrivit presei locale din judeţul Caraş-Severin, interpretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, care era pacient la Clinica Nera pentru recuperare post-Covid, a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat. Medicii de la Clinică au solicitat o ambulanţă şi au transferat pacientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa.

Medicii din Reşiţa l-au preluat la Unitatea de Primiri Urgenţe, apoi l-au internat pe Secţia ATI unde a fost intubat.

După numai câteva ore, potrivit presei locale, artistul a decedat.

Artistul Constantin Enceanu a intervenit telefonic la România TV, unde a izbucnit în lacrimi.

GALERIE FOTO

„Ce să spun? Sunt răvăşit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la Bucureşti, eu am mai întârziat puţin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat.

Atunci mi-a spus că pleacă la Reşiţa, că vrea să se refacă după COVID-19, să-şi revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima şedinţă s-a simţit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopţii a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea şi l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineaţă îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat şi a plecat dintre noi.“, a declarat Constantin Enceanu.

Află mai multe pe Click.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite