Petrică Mîţu Stoian, o căsnicie, un divorţ şi nici un copil. „În privinţa recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Capturi YouTube - Petrică Mîţu Stoian
Capturi YouTube - Petrică Mîţu Stoian

Discret cu viaţa sa privată, Petrică Mîţu Stoian a stat departe de scandaluri amoroase, iar atunci când a divorţat de Carmen Mihaela, după un mariaj de 16 ani, a ieşit el singur public şi a vorbit, asumat, despre finalul căsniciei. Nu s-a mai recăsătorit însă, preferând libertatea burlăciei.

Îndrăgitul artist de muzică populară Petrică Mîţu Stoian, aflat în stare gravă la secţia ATI, de la spitalul din Reşiţa, a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Este plâns de colegii de breaslă, de prieteni, de familie şi de fanii care l-au iubit. Pe cât de expansiv era pe secnă şi în emisiuni TV, pe atât era de discret cu ştirile despre viaţa sa privată. Despre Carmen Mihaela, femeia care i-a fost soţie timp de 16 ani, vorbea însă întoteauna cu respect şi admiraţie. Nu s-a mai recăsătorit şi nici nu are moştenitori.

„În privinţa recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieţii. Îmi este foarte bine aşa, am o relaţie, sunt foarte bine şi mi-aş dori să rămână aşa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor”, dclara Petrică Mîţu Stoian anul trecut, în emisiunea "Folclorul sub lupă", potrivit starpopular.ro.

„Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaş, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmaşi. Asta nu este un capăt de ţară. Am destui nepoţi care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubeşte şi mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, mai spunea artistul în emisiunea de la Etno tv.

Află pe Click.ro de ce a divorţat Petrică Mîţu Stoian

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite