Peste 10.000 de euro pentru sistemul de alungat zăpada de pe acoperişul Primăriei Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sistemul de topire a zăpezii costă 11.000 de euro Foto: Arhivă
Sistemul de topire a zăpezii costă 11.000 de euro Foto: Arhivă

Municipalitatea va scoate anul acesta din visterie suma de 11.000 de euro pentru achiziţionarea unui sistem care topeşte zăpada de pe acoperişul primăriei.

Sistemul va fi montat pe burlane şi pe acoperişul primăriei. Clădirea situată în centrul oraşului a intrat în degradare din cauză că nu a mai fost modernizată de ani buni.

Municipalitatea a scos la licitaţie achiziţionarea sistemului de topire a gheţii şi a zăpezii, iar investiţia se ridică la suma de 11.000 de euro.''Este bine că vor să fac un astfel de sistem. Nu trebuie să mai stăm să ne uităm în sus să nu ne cadă o bucată de gheaţă sau un ţurţure în cap. Ştiu că în vestul Europei au mai fost făcute astfel de investiţii'', a spus Marius Săceanu.

Noul sistem nu va mai permite deteriorarea jgheaburilor, apa nu va se va mai infiltra în acoperiş, iar trecătorii nu vor mai fi în pericol din cauza ţurţurilor care se formează la marginea clădirilor. 

Acoperişul primăriei va fi dotat cu noul sistem de topire a zăpezii şi ghieţii la începutul lunii februarie, dacă licitaţia va fi adjudecată.

Municipalitatea a apelat până acum la alpiniştii utilitari care au înălturat ţurţurii şi gheaţa de pe acoperişul Primăriei Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite