Parlamentari cu acte în regulă. Noii aleşi din Dolj şi-au primit mandatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noii parlamentari de Dolj şi-au primit astăzi certificatele
Noii parlamentari de Dolj şi-au primit astăzi certificatele

Deputaţii şi senatorii de Dolj au mers astăzi la Biroul Electoral Judeţean pentru a le fi înmânate mandatele pentru următorii patru ani.

Din cei 20 de parlamentari ai judeţului Dolj, doar câţiva au venit astăzi să îşi ridice oficial certificatele.''Vă rugăm să nu uitaţi promisiunile făcute, iar cei care sunt la primul mandat să nu uite de unde au plecat.'', le-a spus Daniel Otovescu, preşedintele BEJ, paralemntarilor de Dolj.

''Vreau să legăm judeţul de Bucureşti''

Marius Deca, prefectul judeţului, a declarat că i-ar plăcea că în următorii patru ani să există o legătură între  Dolj şi Bucureşti ''Eu vreau să legăm judeţul de capitală printr-o autostradă. Poate reuşim să facem lobby şi pentru un nou stadion'', l-a spus Deca noilor parlamentari.    

''Cel mai important lucru este să ne respectăm promisiunile făcute oamenilor , acelea de a dezvolta acest oraş. Le mulţumesc tututor pentru votul acordat pe data de 9 decembrie" a declarat Mihai Fifor, senator de Dolj.

Candidaţii USL din Dolj au obţinut peste 50% pe toate colegiile. "O situaţie fără precedent, chiar cred că nu ne vom mai întâlni cu această situaţie, cu 20 de parlamentari, sunt convins că legea va fi amendată anul viitor, dar în acest moment, putem vorbi cu siguranţă de un mini-parlament doljean şi de un parlament oltenesc, dacă este cazul, ceea ce înseamnă că o forţă extraordinară a Doljului, a Olteniei, a Craiovei va fi în parlament în aceşti patru ani şi sper că veţi putea să vă daţi mâna toţi să luptaţi pentru ceea ce înseamnă judeţul Dolj, pentru ce înseamnă Craiova. Sunt sigur că şi voi aveţi acelaşi idei de mai bine pentru oamenii din judeţ" a declarat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj. 

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, le-a spus noilor parlamentari că trebuie să propună o nouă lege pentru câini fără stăpân. Edilul oraşului a mai precizat că este nevoie  de acea autostradă care să ne lege de Piteşti pentru a atrage cât mai mulţi investitori.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite