O mamă şi bebeluşul ei, spulberaţi de un şofer băut. Conducătorul auto a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul vinovat d eproducerea accidentului a fost reţinut
Şoferul vinovat d eproducerea accidentului a fost reţinut

O tânără de 25 de ani şi bebeluşul ei au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost spulberaţi de un şofer băut.  Mama şi copilul de  9 luni se aflau în faţa porţii gospodăriei.

Valentin Tînjală, în vârstă de 56 de ani, din Segarcea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în plin într-o tânără de 25 de ani şi bebeluşul ei. Victimele se aflau în faţa porţii gospodăriei. „Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului “, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunerea de arestare preventivă.

Tânăra de 25 de ani şi bebeluşul ei au ajuns la spital în stare gravă. Accidentul a avut loc pe DJ 561F, în comuna Cerăt.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite