Mesajul surprinzător și ciudat al polițiștilor din Dolj către colegii din țară. „Cerealele din Ucraina se vând ilegal în România"

0
0
Publicat:

Sindicatul Polițiștilor din Dolj a transmis pe rețelele de socializare un mesaj pentru colegii care se mesaj către colegii din țară care se află printre agricultorii și transportatorii care protestează: „Nu vă lăsați folosiți în interesele șefilor care vă transformă, din nou, în carne de tun!"

FOTO / Adevărul
FOTO / Adevărul

Sindicaliștii doljeni îi avertizează pe colegii lor pe rețelele de socializare să nu se lase „târâți în mocirla luptelor dintre partidele politice".

Dragi polițiști și jandarmi din toată țara, vă rugăm să nu vă lăsați târâți în mocirla luptelor dintre partidele politice. Înțelegeți că intervențiile voastre trebuie să respecte legea. Dacă veți încălca legea, o să vă apărați singuri și veți suporta rigorile legii! Nu o să vă apere în instanță, sau la parchet, Predoiu, Despescu, Benone, sau inspectorii șefi care sunt înșurubați politic în funcții. Ministru inexistent, Predoiu, este mut! Predoiu nu poate să ia poziție și să apere polițiștii și jandarmii din stradă pentru că Ciolanul este stăpânul lui! Predoiu «protejează sistemul», așa ne-a spus", au scris polițiștii doljeni.

„Pentru că toată lumea se învârte în jurul cozii, o să vă spunem noi care este cea mai mare problemă a agricultorilor și transportatorilor! Cerealele din Ucraina care se vând ilegal în România și tratamentul preferențial de care se bucură șoferii din Ucraina, în detrimentul poporului român! Nu am fi avut niciodată aceste probleme dacă la cârma aceste țări nu s-ar fi aflat niște neica nimeni care au oferit Ucrainei și ceea ce nu a cerut! Și asta cu niște costuri enorme pentru cetățenii acestei țări care plătesc taxe și impozite pentru a susține 1.300.000 de angajați ai lui Ciolanul! Dezmățul și risipa banului public pe care îl patronează Ciolanul suntem obligați, chiar dacă nu vrem, să îl plătim din buzunarul nostru! Băiatul ăsta, care s-a apucat de muncă la 38 de ani a pus biciul tot pe oamenii care muncesc cinstit și care plătesc biruri de neimaginat pentru orice țară civilizată din Europa", spun polițiștii doljeni.

Aceștia au vorbit în postare și despre taxele pe care românii trebuie să le plătească.

În timp ce în Europa munca este impozitată cu 27%, în România lui Ciolanul&co impozitarea muncii cinstite este de 50%, iar băiatul ăsta care nu știe cum arată grebla vrea bani tot de la cei care muncesc, în acest caz de la cei care muncesc pământul pentru a ne hrăni! Această gașcă aflată la butoane încurajează japca firmelor străine care vând benzină, gaze și curent electric în România la cele mai mari prețuri din Europa și îi batjocorește pe cetățenii români care muncesc cinstit în țară", au precizat reprezentanții Sindicatului Polițiștilor din Dolj.

Sindicatul Polițiștilor din Dolj consideră că problemele agricultorilor sunt și ale lor.

A venit vremea să plătească pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut de 30 de ani. Dragi polițiști și jandarmi care sunteți în dispozitivele de ordine publică, problemele agricultorilor din stradă sunt problemele voastre! Nu vă lăsați folosiți în interesele șefilor care vă transformă, din nou, în carne de tun! Șefuleții aflați vremelnic în funcții, care dau ordine din birou, de la căldurică, nu mai pot de voi și de problemele pe care le aveți! Ei vor doar să răspundă obedient la comanda politicienilor care i-au înscăunat în funcțiile pe care nu le merită! Dragi colegi, agricultorii din stradă sunt bunicii, părinții și frații voștri! Vă rugăm frumos să îi tratați cu respect, așa cum merită! Fiți demni și respectați legea!", și-au încheiat mesajul polițiștii doljeni. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite