Mesajul lui Dincă din puşcărie: „Este un dosar cu probe beton“. Scrisoarea halucinantă trimisă părinţilor Alexandrei Măceşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Dincă, dus la audieri
Gheorghe Dincă, dus la audieri

Soţii Măceşanu au primit de la presupusul criminal al fiicei lor o scrisoare în care le povesteşte cum ar fi omorât-o pe Alexandra. Gheorghe Dincă le cere să nu se mai ia după toţi „ţâmpiţii“ şi „nebunii“ care apar la televizor şi să aibă încredere în anchetatori.

Alexandru Cumpănaşu a citit pe Facebook, printr-un mesaj video, toată scrisoarea. Iată conţinutul acesteia:

" Familiei Măceşanu

"Nu doresc să vă fac suferinţa şi mai grea deoarece vă înţeleg cât de mult vă doriţi să apară vie Alexandra acasă. Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dumneavoastră, aveţi atât de mult bun bun simţ şi vorbiţi doar de ce simţiţi în legătură cu Alexandra şi nu jigniţi pe nimeni, mai ales pe mine, deşi recunosc că merit din partea dvs tot felul de jigniri, blesteme, păreri, ameninţări şi tot felul de cuvinte, le merit pe toate pentru fapta mea nesăbuită şi comportamentul meu faţă de Alexandra. Aveţi toţi din familia Măceşanu mult mai mult de 7 ani, chiar dacă sunteţi din Reşca nu are importanţă unde ne naştem fiecare dintre noi, important este că aţi primit o mare educaţie a părinţilor dvs. De aceea, vă comportaţi chiar în aceste momente foarte, foarte grele din viata dvs foarte normal. 

Eu vă stimez, vă respect şi vă urez multă, multă sănătate tuturor din familia Măceşanu chiar dacă eu sunt acel criminal al Alexandrei.

Vă scriu aceste rânduri numai din respect pentru Alexandra şi dvs pentru că nu pot să înţeleg de unde aveţi puterea în aceste momente foarte grele din vieţile dumneavoastră să folosiţi public acest bun simţ de a nu mă jigni şi a dispune de un aşa mare caracter chiar dacă altor persoane le lipsesc, deşi nu se află în situaţia dvs. Sunteţi destul de supăraţi şi nu doresc ca eu să vă supăr şi mai tare, dar vă rog să nu mai credeţi în tot felul de speculaţii şi păreri ce zic toţi, aşa-zişi specialişti ce le place să dea interviuri la televizor şi să-şi facă publicitate pe seama Alexandrei.

Vă rog să fiţi sinceri şi să spuneţi la tv pe post când a fost Cumpănaşu în ultimii 10 ani la dvs la ţară şi de câte ori a vb cu Alexandra. La televizor se dă acest Cumpănaşu foarte afectat de suferinţa familiei Măceşanu, de aceea doreşte să strângă semnături pentru el pentru a avansa în alegerile parlamentare. Nu că-i pasă de suferinţa ce o aveţi în aceste momente. el joacă rolul lui Iuda din Cina cea de taină şi pentru interesul personal este în stare să joace orice teatru ieftin.Părerea mea că acest Cumpănaşu este un impostor ce este aliat cu alţi (indescifrabil) de Tonel şi o altă persoană ce bate câmpii cum este Obârşanu. Nu vă mai luaţi după ei pentru că pe dvs vă reprezintă avocatul Moldovan, nu cei trei ameţiţi de bat câmpii. Îmi dau seama că am făcut atâta lume de ruşine, oraşul Caracal întreg, cunoştinţe, amici, prieteni şi familia, toţi aceştia nu au nicio vină pentru ce am făcut eu, pentru că eu nu am fost îndemnat de nimeni. Vă rog cu tot regretul, nu vă mai luaţi după aceşti nebuni ce-şi dau cu părerea şi tot timpul acuză organele că nu şi-au făcut treaba lor şi nu şi-o fac, dar vă asigur că este un dosar cu probe beton din partea tuturor Organelor. (cuvânt scris cu majusculă, precizează Cumpănaşu atunci când citeşte scrisoarea - n.r.).

Dumnezeu s-o aibă în pază şi să se odihnească în pace că Alexandra nu are nicio vină pentru ce i s-a întâmplat doar că într-un moment nepotrivit, în speranţa că va fi salvată aşa cum am auzit eu acum că i s-a promis ei la telefon. Când eu am revenit acasă din Oraş era altă persoană, avea un alt tupeu în discuţia cu mine şi a fost mai agresivă în cuvintele ce mi le adresa, eu fiind un tip mai vulcanic, am fost scos din fire şi i-am dat un pumn, lovindu-se foarte tare cu capul de ciment dându-i imediat sânge pe nas şi urechi, dar de moment nu am realizat ce am făcut, doar după aceea peste 20-30 de minute, dar nu se mai putea face nimic, doar am constatat decesul şi totul a urmat conform declaraţiei mele.

Vă rog să aveţi încredere în anchetatori, pentru că Dânşii au destule probe în legătură cu Alexandra, nu este aşa cum susţin aceşti sceleraţi, că mă ajută pe mine să scap nepedepsit Organele de cercetare, eu vă spun că eu sunt criminalul ce am omorât-o pe Alexandra, îmi asum această crimă. 

Dumnezeu să o aibă în grijă pe Alexandra!

 Vă rog să nu mai faceţi publică această scrisoare, nu pentru că mă tem de ceva, dar o să daţi naştere la o altă discuţie fără sfârşit.

 Dincă V. Gheorghe”, care adaugă şi data: „azi, 14 ianuarie”

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri