Focuri de armă trase după un şofer de 15 ani. Băiatul luase maşina tatălui „să dea o tură“ prin comună

0
0
Captură VIDEO / Poliţia Română
Captură VIDEO / Poliţia Română

Incidentul a avut loc într-o comună din Dolj. Adolescentul a fost urmărit 4 kilometri pe străzile din localitate şi 3 kilometri pe câmp.

Incidentul a avut loc in localitatea doljeană Ghidici în seara de marţi, 9 august. Adolescentul în vârstă de 15 ani a luat maşina tatălui şi s-a gândit sa facă o plimbare prin comună  împreună cu un prieten mai mare decât el cu 5 ani. La un moment dat, un echipaj de poliţie i-a cerut să tragă pe dreapta.

“Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună, iar ulterior pe un câmp din extravilanul localităţii, unde, după aproximativ 7 km, conducătorul auto şi pasagerul au abandonat autoturismul şi au fugit”, au precizat poliţiştii într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au coborât şi ei din autoturism şi au plecat în urmărirea şoferului minor şi a pasagerului. Au reuşit să-i prindă doar când au folosit armamentul din dotare.

“Cei doi au refuzat să se oprească la somaţiile poliţiştilor ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, conducătorul auto fiind prins şi imobilizat”, se arată în acelaşi comunicat de presă. 

Minorul le-a spus poliţiştilor că a luat maşina tatălui fără ca acesta să ştie şi s-a gândit "să dea o tură" prin comună.

Pe numele adoleescentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omeneşti sau distrugeri de bunuri.

Vă recomandăm să citiţi şi:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004

„Planul germano-rus de a conduce Europa”: cel mai important lider politic al coaliţiei la putere în Polonia, acuzaţii de o gravitate extraordinară!

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite