Document exploziv în dosarul Caracal. „Fiica lui Dincă a minţit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu
Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu

Declaraţia aparţine avocatei Carmen Obârşanu, apărătorul familiei Melencu. Aceasta a venit la Curtea de Apel Craiova cu un geamantan plin cu acte pentru a le arăta magistraţilor dovada că s-au sustras documente din dosarul Caracal.

Avocata Carmen Obârşanu a povestit că a reuşit să studieze mare parte din dosarul Caracal, a descoperit multe nereguli, dar a găsit şi o dovadă care ridică mari semne de întrebare.

"În dosar există o poză. Ei au vrut să fotografieze, de fapt, o cartelă telefonică pe care au găsit-o pe masă, în dormitorul lui Dincă. Doar că lângă acea cartelă mai era un document. 

L-am mărit şi am descoperit că era o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina. 

Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo? Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani. 

Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica. 

De aceea întreb: cum a ajuns acest document în dormitorul lui Dincă?", a declarat avocata.

document dosar Caracal

Carmen Obârşanu a mai declarat că povestea nu se opreşte aici. "Acest document nu apare în niciun proces verbal, nu mai există la dosar. Apare doar în acea fotografie. De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul", a mai declarat Carmen Obârşanu.

Avocata a făcut declaraţiile miercuri seara după ce a ieşit de la Curtea de Apel Craiova unde s-a desfăşurat un nou termen în dosarul Carcal. Obârşanu le-a arătat magistraţilor tot ceea ce a descoperit.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunţe pe data de 30 septembrie dacă în acest dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi poate să înceapă procesul sau cazul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO VIDEO Cum arată noul Ford fabricat în premieră la Craiova. „Este cel mai uşor de manevrat SUV din lume. Va întoarce toate privirile“

„Votaţi mortul!“: strategia PNL-PSD pentru repetarea alegerilor la Deveselu, după ce le-a murit candidatul

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite