Cei doi fraţi care au murit sub ochii părinţilor s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi copii au murit intoxicaţi cu o substanţă necunoscută
Cei doi copii au murit intoxicaţi cu o substanţă necunoscută

Doi fraţi de 1 an şi 3 ani au murit luni sub ochii părinţilor, după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Doctorii susţin că cei doi frăţiori au fost ucişi de o substanţă necunoscută şi au trimis probe la Institutul de Medicina Legală din Bucuresti, pentru analize suplimentare. Părinţii au povestit că cei doi fraţi au consumat apă din curte, iar din cauză că are nitriţi şi nitraţi au murit. „Băiatul nu avea probleme de sănătate. Este adevărat că fetiţa s-a născut prematur şi era mai bonăvicioasă. Eu cred că au murit pentru că le-am dat apă cu nitriţi şi nitraţi din curte. Le-am dat să mănânce, însă după 10 minute amândoi aveau buzele vinete şi erau ca legumele în braţele noastre. Nu ştiam ce să le fac“, a declarat mama copiilor.

Reprezentanţii primăriei din comuna doljeană Argetoaia au precizat că părinţii celor doi fraţi decedaţi în condiţii suspecte au mai pierdut un copil. „Noi monitorizăm familia. Cei doi minori aveau probleme şi erau foarte slabi. Acum nu avem cum să ştim ce le-a provocat moartea“, a spus Lucian Vânătorul, edilul comunei Argetoaia.   

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă. „În momentul de faţă se efectuează cercetări, iar în funcţie de necropsii se va stabili, dacă părinţii pot fi traşi la răspundere pentru neglijenţă“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite