VIDEO Fostul senator Gigi Chiru povesteşte cum şi-a scos banii din amendă: „Tot digul e amanetat. Amenda îşi merită toţi banii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Gigi Chiru şi soţia sa, pe dig de Florii în plină carantină Sursa Facebook CGC
Christian Gigi Chiru şi soţia sa, pe dig de Florii în plină carantină Sursa Facebook CGC

Fostul  parlamentar, care a fost amendat pentru că a încălcat carantina serbându-şi soţia pe digul de la Eforie, dezvăluie că a închiriat digul în Eforie, aflat în proprietatea statului român.

„Să ştiţi că digul e deja amanetat. Toţi prietenii m-au sunat să le rezerv mese după ieşirea din carantină aşa că amenda îşi merită toţi banii“, a spus fostul senator pentru RTV.

Christian Gigi Chiru şi soţia sa Violeta-Luminiţa Munteanu au sărbătorit onomastica ei de Florii ieşind în natură, pe digul de la mare. Cuplul locuieşte pe plaja dintre Eforie Nord şi Sud, dar duminica de Florii au vrut o ieşire specială. 

Chiru, fost senator liberal de Constanţa, a organizat pe dig o masă şi a invitat-o pe soţie la dans, totul fiind filmat.

Imaginile au fost postate de soţia sa pe Facebook, care a afirmat că sunt la ei în curte: „Surpriza de ziua mea de nume!!! De vissss ...❤️🙏“ 

Poliţia s-a sesizat şi le-a dat o amendă de 2.000 lei pe numele lui Christian Gigi Chiru, iar Violeta-Luminiţa Munteanu a primit un avertisment. „Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care 2 persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Femeia a primit un avertisment, iar bărbatul, 2.000 de lei“, a precizat Poliţia Constanţa. 

Vă mai recomanăm:

VIDEO Fost senator, amendat pentru că a încălcat carantina. A organizat o masă romantică pe dig la Eforie pentru soţia sa

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite