Vali Vijelie amendat pentru tulburarea liniştii pe litoral: „Unde e vina mea? Şi şeful poliţiei era cu mine la masă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Vijelie

Manelistul a oferit informaţii inedite despre seara în care a fost amendat  cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii pe litoral. Invitat la „Vorbeşte Lumea“, Vali Vijelie a spus că a stat la aceeaşi masă cu oamenii legii.

„Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Şi pe stradă s-a strâns lumea fără număr. Unde e vina mea? Şi şeful poliţiei era cu mine la masă. N-am primit amendă, am primit doar aplauze şi respect”, a povestit Vali Vijelie la emisiunea „Vorbeşte Lumea“.

La data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în faţa unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-au strâns pentru a-l urmări pe Vali Vijelie.

Poliţiştii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulţimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor. 

De asemenea, manelistul Vali Vijelie a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniştii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Vă mai recomandăm:

Club din Mamaia, amendat cu 10.000 de lei, pentru că la un concert susţinut de Puya au asistat peste 500 de spectatori

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite