UPDATE Patru copii şi o femeie, victimele unui accident: o căruţă a fost lovită de maşină la punctul turistic Murfatlar. O fata a murit!

0
0
Căruţa lovită nu era semnalizată. FOTO Arhiva Adevărul
Căruţa lovită nu era semnalizată. FOTO Arhiva Adevărul

Grav accident rutier la ieşire din Murfatlar. O căruţă în care se aflau mai multe persoane a fost lovită în plin de un autoturism Dacia. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului.

UPDATE: Fetiţa de 4 ani, rănită grav în acest accident a murit câteva ore mai târziu la spital.

Evenimentul a avut loc în zona punctului turistic Murfatlar. 

În căruţă se aflau patru copii şi o femeie. Toţi au fost răniţi şi au ajuns la Spitalul de Urgenţă Constanta. În urma primelor cercetari a reieşit că atelajul nu era semnalizat. 

Căruţa era condusă de un băiat de 17 ani din Cumpăna. Atelajul mergea dinspre Poarta Albă spre Murfatlar la fel ca şi Dacia. Şoferul autoturismului spune că a fost orbit de faza lungă a unui şofer care venea de pe contrasens şi când s-a dezmeticit a văzut în faţă atelajul. El a tras dreapta de volan pentru a-i evita, dar a acroşat căruţa. 

În urma impactului, toate persoanele aflate în căruţă au fost rănite. Cel mai grav caz este cel al unei fetiţe de 4 ani din Cobadin. Ea a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Spital. În aceeaşi căruţa mai era o femeie de 27 ani, o altă fetiţă de 8 luni şi un băiat de 12 ani. Ei şi căruţaşul au fost răniţi uşor. 

Rudele victimelor, de etnie romă au ajuns imediat la locul accidentului şi au fost la un pas să-l linşeze pe şoferul Daciei. Bărbatul în vârstă de 23 ani din Cernavodă a fost ascuns de poliţişti într-o altă maşină pentru a scăpa de furia romilor. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ei spun că o parte din vină o poartă şi căruţaşul pentru că nu a semnalizat corespunzător atelajul. 

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite