Un şofer băut a intrat cu maşina într-o căruţă şi a părăsit locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident generic

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un accident de circulaţie pe DJ 546, în satul Brâncoveanca, intrând în coliziune cu o căruţă. În urma impactului a fost rănit grav un pasager din căruţă

Şoferul de 27 de ani a pierdut controlul volanului pe fondul consumului de alcool şi a condiţiilor meteo de ceaţă densă. Autoturismul său a intrat în coliziune cu un atelaj  hipo, condus de un bărbat de 53 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre pasagerii atelajului hipo, care a fost transportat  şi internat la Spitalul Turnu Măgurele.

Şoferul care a provocat accidentul a fugit, iniţial de la locul faptei. El a revenit, ceva mai târziu şi s-a conformat anchetei demarate de poliţişti. Testarea cu aparatul etilotest a scos la iveală faptul că, atât şoferul, cât şi conducătorul căruţei consumaseră alcool.

Cel de la volan a avut o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul conducătorului vehiculului cu tracţiune animală a rezultat o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite