Un nou scandal în învăţământ: Andreea Bododel, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a pozat sexy la catedră GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Bododel, sexy pe catedră Foto: www.replicaonline.ro
Andreea Bododel, sexy pe catedră Foto: www.replicaonline.ro

Andreea Bododel din Medgidia, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a pozat în rol de profesoară porno în incinta unui liceu din Constanţa, informează replicaonline.ro.

Fosta iubită a lui Liviu Vârciu a fost ajutată să realizeze „pictorialul”, în incinta Liceului Decebal din Constanţa, de profesorul de sport Cătălin Duţulescu. Surprins de camerele de luat vederi din unitatea de învăţământ, profesorul de educaţie fizică şi-a recunoscut fapta şi a fost de acord să-şi asume toată vina.

Vrea o noapte firbinte cu Mutu

Tânăra este o prezenţă obişnuită a concursurilor de frumuseţe de la malul mării, ea devenind cunoscută în cluburile dn Constanţa, unde lucrează ca animatoare. Înfocata şatenă care se laudă cu dimensiunile 88 – 62 – 90 avea, în 2010, un palmares de invidiat: 5 iubiţi. Îi place fotbalul şi, întrebată care a fost ultima carte pe care a citit-o a răspuns: „un manual de drept penal“. 

Cum a început idila

Pe site-ul de socializare Facebook, prietenele Andreei s-au înghesuit să posteze comentarii la o fotografie în care tânăra apare alături de Liviu Vârciu. Fotografia este făcută chiar la Miss Hostess 2010, unde Andreea a concurat şi a obţinut locul doi. Din juriu a făcut parte şi Liviu Vârciu, care se pare că a pus încă de atunci ochii pe brunetă.

Vrea o aventură cu Mutu

Anul trecut, Andreea a pozat pentru Click! „Fata de la pagina 3“. În fişa de înscriere la concurs, actuala iubita a lui Vârciu a menţionat că nu ar rata o aventură de o noapte cu fotbalistul Adrian Mutu.
Pentru ea, cea mai sexy parte a corpului sunt sânii. Pentru a se asigura că va avea succes, ea a ales să se tuneze. Aşa a şi pozat, de altfel, pentru fotografii Click! Pozele postate anterior pe un site de socializare arătau o tânără cu sânii mai mici.
Cum arată bărbatul ideal pentru Andreea? Acesta trebuie să fie atrăgător, plin de viaţă, optimis şi să fie mereu alături de ea. O cămaşă roz purtată de un bărbat i se pare focoasei constănţence o haină bărbătească sexy.

Andreea Bododel

CITEŞTE ŞI

ALARMANT Singura şcoală din Moldova unde se învaţă în trei schimburi!

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite