Uite cum se doarme în Vama Veche la 30 de grade Celsius. Vamaioţii au căzut laţi pe plajă, după o noapte de pomină GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ora prânzului, în Vama Veche puţini sunt cei care se bucură de vacanţă. Mulţi încă se dreg după o noapte de pomină. Dorm îmbrăcaţi pe nisip, cu ochelarii de soare la ochi.

Nu reuşeşti să-i trezeşti să-i întrebi cum s-au distrat în noaptea care a trecut. Nu au mai multe şanse nici prietenii lor, care nu au întrecut măsura cu băutura.
Pe plaja din Vamă stau aruncate mii de peturi, scrumul de la focurile de tabără încă fumegă şi trebuie să calci cu mare atenţie pentru că nisipul este plin de cioburi.
Spre deosebire de alţi ani, în plaja sudiciă a litoralului românesc au început să vină şi familii cu copii mici.

 

Neptun, un şantier

Foarte puţini turişti au ales pentru acestă minivacanţă staţiunea Neptun. Aproape că-ţi ajung degetele de la cele două mâini ca să-I numeri. Plaja aproape pustie. La fel este şi staţiunea. Niciun loc de distracţie nu a fost deschis, iar cârciumile au încă obloanele trase. Pe ici pe colo se văruiesc terasele şi se dau geamurile cu vopsea.

Costineşti, Turnul Babel al litoralului

Lume pestriţă în Costineşti, considerată cândva Staţiunea Tineretului. De vânzare sunt de toate pentru toţi. Pe aleea care duce spre plajă sunt multe contrucţii începute şi neterminate. Pe ambele părţi sunt multe buticuri cu marfă ieftină şi deja decolorată de soare. Cumpărători sunt omeni de tot soiul şi de toate generaţiile.
Plaja din Costineşti gemea luni de turiştii.

image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite