Trei traficanţi de cocaină au fost prinşi în flagrant în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cocaina, drog de mare risc FOTO Adevărul
Cocaina, drog de mare risc FOTO Adevărul

Doi tineri din Constanţa au vândut cocaină unui client care voia să o ducă la Bucureşti. Cantitatea traficată era în valoare de 30.000 euro. Toţi trei au fost prinşi de DIICOT.

La 15 octombrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, au prins în flagrant, în municipiul Constanţa, doi traficanţi.

S.G. şi D.D. încercau să vândă cantitatea de 100 grame cocaină lui M.F., pentru a fi comercializată în municipiul Bucureşti.

Procurorii D.I.I.C.O.T au dispus reţinerea pentru 24 ore a  învinuiţilor S.G., M.F. şi D.D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc, primii doi fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii în formă continuată pentru primii doi învinuiţi.

În cursul anului 2013, S.G. şi M.F. au vândut diferite cantităţi de cocaină pe teritoriul României, obţinând astfel importante sume de bani. Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii din municipiul Bucureşti. Cantitatea de droguri de mare risc vândută este de circa 235 grame, valoarea fiind de aproximativ 30.000 euro.

La data de 17 octombrie, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea D.I.I.C.O.T. şi a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile a inculpaţilor S.G., M.F. şi D.D., pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

Vă mai recomandăm

Poliţişti Antidrog arestaţi pentru tortură, după ce au supus la suplicii un procuror sub acoperire

Cu droguri la mare. Cel mai tânăr narcoman prins de poliţişti are 17 ani

Spovedania preotului traficant din Constanţa în faţa judecătorilor: „Am vândut etnobotanice“

FOTO Soluţiile liceenilor din Constanţa pentru reducerea consumului de droguri

FOTO Prea rebel să fii condus. Mai ales de stupefiante. Flash-mob antidrog, organizat la Constanţa

VIDEO Fosta fermă a lui Triţă Făniţă, seră pentru canabis. Cultivatorul Petrică Rusu, menţionat în rapoartele Wikileaks pentru trafic de uraniu

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite