Traficanți de droguri, capturați în Constanța. Au primit cocaina prin poștă, din Marea Britanie

0
Publicat:

Două persoane au fost reținute pentru trafic de droguri și introducere de droguri de mare risc în țară. Unul dintre traficanți a reușit să aducă în țară cocaină prin intermediul unui serviciu poștal din Marea Britanie, spun procurorii.

Cocaină adusă prin poștă din Marea Britanie - Foto Shutterstock
Cocaină adusă prin poștă din Marea Britanie - Foto Shutterstock

Practic, acesta a fost prins în flagrant când ridica pachetul trimis prin poștă, care conținea 14 grame de cocaină.  

Astfel, cu privire la prima persoană, s-a reţinut faptul că ar fi deţinut şi comercializat cantităţi de drog de risc (canabis), pentru 1.000 de lei. Din cercetările efectuate cu privire la cea de-a doua persoană (cu cetăţenie străină) a reieşit faptul că, în luna februarie 2024, prin intermediul unui serviciu poştal al Marii Britanii, ar fi introdus în ţară aproximativ 14 grame de cocaină (drog de mare risc). Acesta a fost prins în flagrant delict, la data de 21 februarie 2024, în timp ce ar fi ridicat pachetul conţinând substanţa interzisă", precizează comunicatul, potrivit Agerpres.  

Polițiștii au găsit, în urma percheziției domiciliare, zece telefoane mobile, numeroase mijloace de stocare a datelor și alte mijloace de probă. 

Cele două persoane reținute au fost duse în fața judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile, a mai informat IPJ Constanţa.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite