Teatrul de Vară din Neptun va fi redeschis în acest sezon estival, după 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul de Vară din Neptun                                             FOTO: Direcţia Cultură şi Sport Mangalia
Teatrul de Vară din Neptun                                             FOTO: Direcţia Cultură şi Sport Mangalia

De 10 ani nu s-a mai ţinut niciun spectacol pe scena Teatrului de Vară din staţiunea Neptun. În tot acest timp, locul s-a degradat.

„După ani de hârtii, situaţii juridice şi alte probleme, ne pregătim să relansăm un reper al divertismentului estival din Neptun: Teatrul de Vară”, anunţă Direcţia de Cultură şi Sport din Mangalia, instituţia în subordinea căreia se află Teatrul de Vară.

Angajaţii primăriei au început să lucreze la igienizarea locului cunoscut şi sub denumirea de Grădina de Vară din Neptun. După igienizare urmează reparaţiile şi reabilitarea zonei, apoi se vor organiza primele evenimente estivale.

„La peste 10 ani de când ultimul artist a coborât de pe scena Grădinii de Vară lăsând-o pradă degradării şi distrugerii, venim mai hotărâţi ca niciodată să o redăm artiştilor şi publicului. Chiar dacă pare greu de crezut şi realizat, suntem determinaţi să o igienizăm, amenajăm şi să atragem evenimente care să vă ţină în priză în acest sezon estival pentru că avem toată încrederea că evenimentele în aer liber vor fi permise cu respectarea unor măsuri specifice”, mai spun reprezentanţii Direcţiei de Cultură şi Sport.

În prima etapă, Teatul va deveni funcţional şi adaptat nevoilor publicului şi artiştilor, apoi, spun autorităţile locale, se vor realiza şi investiţii în modernizare.

„Să ne pregătim de o vară incendiară mai ales că această primăvară ne-a învăţat cât de importante sunt micile bucurii ale vieţii cum ar fi un spectacol, un concert, un stand-up, un teatru şi alte evenimente pe care sperăm să le putem găzdui aici”, adaugă Direcţia de Cultură şi Sport Mangalia.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Cum arată acum perla litoralului românesc. Celebrul complex turistic din Olimp va fi redeschis în vara anului 2020

Teatrul de vară din Costineşti a fost renovat şi se redeschide

FOTO VIDEO Amfiteatrul de Vară din Parcul Tăbăcăriei, înfrumuseţat de sute de voluntari, în cadrul campaniei Cif Curăţă România – Ediţia Festival

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite