Tatăl studentului ucis la 2 Mai, despre familia Pascu: „Sper să le dea pedeapsa maximă și să scăpăm de drogați!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La opt săptămâni de la tragedia din 2 Mai, unde doi tineri studenți au fost accidentați mortal de Vlad Matei Pascu, rudele lui Sebi Olariu au venit să ridice o piatră funerară în locul unde s-a produs nenorocirea. 

Troița lui Sebi Olariu Sursa foto A.I.
Troița lui Sebi Olariu Sursa foto A.I.

Tatăl lui Sebastian Olariu crede că Vlad Matei Pascu a încercat să scape de răspunderea pentru accident, în dimineața fatidică. Expertiza privind dinamica producerii accidentului a arătat că acesta conducea cu 102 kilometri pe oră. După ce a lovit în plin grupul de tineri și a ucis doi pe loc, spun anchetatorii, Vlad Matei Pascu s-a uitat în spate, ca să vadă dacă erau și alte mașini pe șosea, apoi a fugit de la locul accidentului 

„A vrut să scape. Să nu vadă nimeni ceea ce a făcut. El încă mai gândea, deși era sub influența drogurilor, din moment ce s-a uitat în spate”, spune Valentin Olariu. 

Valentin Olariu Sursa video A.I. 

Întreaga familie Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, fiecare pentru altă infracțiune: Vlad Pascu pentru că împărțea droguri prietenilor, Miruna Pascu pentru că a încercat să îi intimideze pe martorii din dosar, iar Mihai Pascu din cauza că deținea ilegal cartușe de vânătoare. 

„Așa trebuie și eu sper să le dea pedeapsa maximă pentru că, pornind de la mamă și tată, așa este și fiul. Sper să le dea pedeapsa maximă și să scăpăm de drogații ăștia care au umplut țara”, a declarat Valentin Olariu. 

Troița lui Sebi Olariu Sursa video  A.I. 

Părinții cer schimbarea încadrării juridice în cazul accidentului rutier, din ucidere din culpă în omor. 

“Sper să  audă domnul judecător și să se ia măsura care trebuie. Au trecut opt săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu și cimitir, asta ne-a rămas. Mergem la serviciu, apoi la cimitir de unde plecăm seara, la ora 11. Numai fiica noastră ne ține în viață, pentru ea mai luptăm”, mai spune Valentin Olariu. 

Tatăl spune că, deși se culcă cu fiul sau în gând, seară de  seară, nu l-a visat niciodată, deși și-ar dori. Visul lui Sebastian era să se angajeze și să plece în Anglia, că să poată să urma o carieră de regizor. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite