Sute de pachete cu ţigări de contrabandă, aruncate peste bordul unei nave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări de contrabandă foto: Poliţia de Frontieră
Ţigări de contrabandă foto: Poliţia de Frontieră

Sute de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite la bordul unei nave acostate în Portul Midia. O parte dintre ele au fost aruncate pe cheu.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Constanţa şi lucrători ai Căpităniei Portului Constanţa, au descoperit, pe o navă sub pavilion Insulele Comore, acostată în portul Midia, aproximativ 800 de pachete de ţigări pe care trei marinari egipteni încercau să le introducă ilegal în România.

Duminică, 11 aprilie, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră, acţionând în baza unor informaţii, s-au deplasat în portul Midia, pentru a efectua un control la o navă, sub pavilion Insulele Comore. „În acest timp, doi marinari egipteni au fost observaţi aruncând peste bordul navei, pe cheu, doi saci care conţineau ţigări.

O echipă a continuat controlul asupra navei, unde s-au descoperit, în cabinele a trei marinari egipteni, ascunse şi nedeclarate 340 de pachete cu ţigarete”, transmite Poliţia de Frontieră.

La cercetări, s-a stabilit faptul că ţigaretele în cauză, atât cele aruncate peste bord (450 pachete) cât şi cele găsite ascunse, au fost achiziţionate din Israel, de către cei trei marinari egipteni aflaţi pe nava acostată în port.

Întreaga cantitate de ţigarete, 790 pachete, în valoare de aproximativ 15.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi continuării cercetărilor.

Citeşte şi:

Bărbatul care s-a săturat să se plimbe pe malul mării printre gunoaie. „Am pus mâna şi am făcut”

Curăţenie generală în Mamaia. Staţiunea va fi pregătită să primească turiştii în vacanţa de Paşte

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri