Suspiciune de crimă la Ferma 8 Murfatlar. Un bărbat a fost găsit mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspiciune de crimă la Ferma 8 Murfatlar. Un bărbat de 53 ani a fost găsit mort într-o baracă. Poliţiştii cred că el ar fi fost omorât în urma unei altercaţii cu un co-locatar al fermei.

Apelul care anunţa nenorocirea a venit pe numărul de urgenţă 112. Oamenii legii spun că după ora 23:00 un individ a sunat să anunţe că a găsit un bărbat mort într-o baracă.

Anchetatorii cred că bărbatul care a făcut macabra decoperire pare să fie unul şi acelai cu autorul crimei. Individul a mărturisit poliţiştilor că în jurul orei 21:00 ar fi băut că victima şi s-au certat. 

De la vorbele de ocară până la bătaie nu a mai fost decît un pas. Presupusul criminal spune că nu l-a lovit decât cu palma pe bărbat şi când acesta a căzut el a plecat spre o altă zona a fermei.

Două ore mai târziu el a revenit la baracă şi a văzut că bărbatul de 53 ani era deja decedat. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe cel bătut. 

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii vor să facă lumină în privinţa cauzei decesului. Între timp, co-locatarul celui mort este acum considerat suspect de crimă. 


Vă mai recomandăm:

Povestea crimei din Piaţa Chiliei. Victima a dat prima lovitură, supărată că autorul i-a cerut o ţigară. Criminalul a fost arestat

Asasinii constănţencei Lara Şaban au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă. Decizia nu este definitivă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite