Simona Halep vine la Universitatea „Ovidius”. Va primi un titlu decernat pentru prima dată în istoria instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, numărul 1 mondial la tenis feminin, va fi prezentă astăzi la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, a cărei studentă a fost în urmă cu câţiva ani.

Luni, 5 noiembrie, de la ora 11.00 va avea loc ceremonia de decernare a titlului de „Ambasador” al Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC). Simona Halep, numărul 1 mondial al tenisului feminin, va primi primul titlu de „Ambasador” decernat de conducerea instituţiei. Evenimentul se va desfăşura în Sala Senatului din Campus Corp A.

Şi în anul 2014, Simona Halep a primit din partea Universităţii „Ovidius”, a cărei student a fost, o diplomă şi o medalie pentru performanţele pe care le-a avut la turneul de la Roland Garros.

Titlul de „Ambasador” al Universităţii „Ovidius” se acordă unor personalităţi remarcabile, persoane din ţară sau străinătate, care, prin activitatea lor, au contribuit la viaţa ştiinţifică, culturală sau sportivă.

Candidatul la acest titlu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

-    Să fi colaborat sau contribuit la promovarea imaginii Universităţii „Ovidius”, prin activitatea sa

-    Să reprezinte o personalitate cu realizări deosebite în viaţa ştiinţifică, culturală sau sportivă.

Conform Regulamentului privind procedura acordării titlurilor onorifice al UOC, propunerea poate fi făcută de orice membru al comunităţii academice.

Titlul de „Ambasador” se acordă în cadrul unei şedinţe festive a Senatului UOC prezidate de rector, preşedintele Senatului şi decanul facultăţii implicate.

Pe aceeaşi temă:

Licenţa campionilor, la Universitatea Ovidius din Constanţa. Simona Halep a susţinut examenul de absolvire

Halep şi-a plănuit viaţa de după tenis: Simona e cadru didactic deja şi poate activa în cadrul unei Universităţi



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite