Halep şi-a plănuit viaţa de după tenis: Simona e cadru didactic deja şi poate activa în cadrul unei Universităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a fost, în 2014, la Universitatea Ovidius din Constanta, acolo unde a primit o Diplomă de Excelenţă şi o medalie din partea Rectorului.

Liderul WTA a primit şi statutul de Cadru Didactic Asociat, iar din când în când va merge în vizită la Universitate pentru a superviza activităţile de acolo. 

Rectorul i-a propus Simonei si un job de profesoară full time, dar la finalul carierei din tenis. „Sunt emoţionată, e un moment foarte frumos pentru mine. Mi-am dorit să fiu aici la facultate, să o termin şi să rămân aici pe viitor. Mă bucur să fiu alături de constănţeni, e ceva deosebit. O să pun aceste diplome şi medalii in vitrina mea cu trofee de suflet. Nu ştiu ce-mi rezervă viaţa, dar îmi doresc să revin aici ca şi cadru didactic, dupa ce renunt la tenis. E una din dorinţele mele. dar nu ştim ce ne rezerva viaţa, mai am multe lucruri de realizat. Imi doresc să câştig un turneu de Mare Şlem, am fost aproape, dar mi-a scăpat printre degete aş putea spune“, a declarat Simona Halep.

Aceasta a dezvăluit când va renunţa la sportul de performanţă: „Atunci când dispare plăcerea, cred că trebuie să te laşi. La mine, cred că va fi ceva de pe o zi pe alta şi, cu siguranţă, mă voi simţi împlinită în alte aspecte ale vieţii. Îmi doresc foarte mulţi copii, nu mă văd jucând până la 35 de ani. De ce? Pentru că îmi doresc şi altceva de la viaţă şi vreau să mă bucur şi de alte lucruri“.

19.832.015 de dolari a câştigat până acum Simona Halep din premiile acordate la turneele la care a participat.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite