A murit jurnalistul Mihnea Vasiliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihnea Vasiliu (57 de ani), fostul director al publicației Libertatea a murit, joi, la hotelul Ramada, din Capitală. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă. 

Mihnea Vasiliu Foto Captură Video YouTube
Mihnea Vasiliu Foto Captură Video YouTube

Potrivit anchetatorilor, acestuia i s-ar fi făcut rău în fața recepției hotelului Ramada, din Sectorul 1. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și echipaje ale Secției 2 Poliție. Dosarul a fost preluat de polițiștii Serviciului Omoruri, dar conform unor surse ar fi vorba de o cauză medicală.

În jurul orei 14.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 2 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în zona recepției unui hotel din Sectorul 1, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, ar fi acuzat stări de rău. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, potrivit Poliției Capitalei.

Mihnea Vasiliu avea o experienţă de peste 30 de ani în managementul de media.

A început în 1992, ca CEO al Media Pro România, grup care îngloba operaţiunile de publishing, tipografie, cinema, producţie TV şi distribuţie. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu.

În 2007 s-a alăturat grupului Realitatea Caţavencu, ca director adjunct. A făcut parte din echipa de management al Realitatea Caţavencu timp de patru ani, până s-a alăturat Ringier România, în calitate de general manager.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite