Radu Mazăre, rege african, desculţ, cu pene pe cap şi suliţă de 2 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost din nou model pe catwalk-ul FashionTV Summer Festival 2013. De data aceasta, el a fost regele din colecţia Shaka a brandului Paluggio, pe o regie semnată Cătălin Botezatu.

Primarul Constanţei a fost din nou senzaţia prezentării de modă din Piaţeta Cazino Mamaia. 

Costumat în rege african, cu pene pe cap şi suliţă de 2 metri, Radu Mazăre a defilat desculţ pe podium, imitând mişcările de felină ale oamenilor junglei. 

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost sâmbătă, 17 august, pe catwalk-ul FashionTV Summer Festival 2013, de data aceasta în prezentarea colecţiei Shaka a brandului Paluggio, pe o regie semnată Cătălin Botezatu. Ţinutele au fost inspirate din cultura africană. Mazăre a declarat că ultima defilare, de weekend-ul viitor, va fi costumat în Suleyman Magnificul.

Tot designerul Cătălin Botezatu şi-a prezentat colecţia Birds pe scena FashionTV, o colecţie pe care i-a dedicat-o preşedintelui şi fondatorului FashionTV, Michel Adam.

„A fost o colecţie specială, poetică, excentrică şi luxoasă, destinată unei femei misterioase, superbe şi ciudate în acelaşi timp, o pasăre de noapte care îţi rămâne întipărită în minte. Catifeaua se îmbină cu mătasea, voalul, dantelă, pene, puf, blană şi aplicaţii lucrate manual, într-o colecţie couture semnată de Cătălin Botezatu“, descriu organizatorii de la FashionTV.

La final, manechinele au ieşit pe scenă ţinând în mâini porumbei albi, pe care i-au eliberat. Make-up-ul prezentării a fost realizat de Mirela Vescan, iar coafură de Laurent Tourette.  

Brandul Vero Milano şi-a prezentat colecţia de costume de baie şi vestimentaţie pentru plajă, propunând modele deux pieces, foarte sexy şi cu accent puternic pe accesorii. Brandul BSB a revenit pe scenă FashionTV din Mamaia cu noi propuneri pentru iarnă 2013-2014, într-o colecţie exclusivă în care eleganţa se îmbină perfect cu tendinţele actuale. Colecţia Adam Couture a propus rochii elegante realizate din materiale sidefate, lucioase şi în culori variate, de la nuanţe de piersica şi roz pal, crem şi verde deschis, până la albastru puternic şi roşu. Creaţiile sunt accesorizate cu detalii strălucitoare, fiind destinate ocaziilor speciale.  

Invitata specială a serii a fost Ania J, MC-ul FashionTV, care a prezentat spectacolul alături de Claudiu Constantin, prezentatorul FashionTV România. Show-ul a fost transmis live de TVR 1 şi de postul internaţional FashionTV.

International Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 de promovare a turismului românesc, susţinut de Primăria Municipiului Constanţa.

Evenimentele sunt transmise live de Fpeople.ro, site oficial al FashionTV în România. Tot pe Fpeople.ro găsiţi imagini şi informaţii în exclusivitate de la evenimentele FashionTV.

Vă mai recomandăm

Herghelia de la Mangalia, redeschisă după 10 ani publicului. Mazăre a apărut în frac, joben şi baston

FOTO Mazăre, deghizat în marinar la festivităţile de la Constanţa. Şapca, dăruită de Cătălin Botezatu

FOTO VIDEO Radu Mazăre, cu puşca pe umăr la Mamaia. A defilat costumat în Indiana Jones la prezentarea lui Botezatu

Evenimentul verii în modă: Romanian Fashion Weekend. Radu Mazăre, manechin pentru Cătălin Botezatu

VIDEO Cum arată Parada Carelor Alegorice din perspectiva lui Radu Mazăre

Radu Mazăre, Regele Carnavalului. Va fi Nabucodonosor la parada de sâmbătă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite