Demonstrație antidrog în piața Ovidiu: tatăl lui Sebastian Olariu cere dreptate pentru fiul său VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți liceeni s-au strâns în piața Ovidiu, dumincă seara, cu bannere și afișe, ca să transmită un mesaj împotriva consumului de droguri și ca să ceară înăsprirea pedepselor pentru traficanți.

Protest antidrog sursa foto Antonia Ispas
Protest antidrog sursa foto Antonia Ispas

La protestul din piața Ovidiu au venit și părinții lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul rutier de la 2 Mai, de Vlad Matei Pascu, un tânăr de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a lovit în plin un grup de studenți.

Părinții lui Sebastian Olariu sursa foto Antonia Ispas
Părinții lui Sebastian Olariu sursa foto Antonia Ispas

"Suntem cu 2 Mai puțini", "Justiție egală pentru toată lumea", "No Drugs" au scris tinerii pe bannerele pe care le-au adus la protest.

La manifestare a fost adus și un banner uriaș, cu poza lui Sebastian Olariu, inscripționat cu mesajul "Cel mai iubit dintre pământeni a devenit înger" și "Îți vom face dreptate". Manifestarea a fost organizată de un grup de elevi de la liceul "Lazăr Edeleanu" din Năvodari.

Protest antidrog în piața Ovidiu sursa Antonia Ispas 

"La noi, în România, dacă nu ni se întâmplă nouă, nu băgăm în seamă ce se întâmplă. Vrem dreptate, vrem să ne facem auziți, pentru copiii noștri muncim, și vrem să aleagă viața, nu drogurile. Drogurile nu aduc nimic bun, aduc moarte. Sunt de acord cu o pedeapsă cât mai mare pentru acești drogați, care se urcă la volan și ne ucid copiii", a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu.

Protest antidrog în piața Ovidiu din Constanța sursa Antonia Ispas

Cel mai emoționant moment a fost cel în care o tânără, cu o vioară, a susținut un scurt recital în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, Roberta Dragomir și Sebastian Olariu.

Tinerii spun că au vrut să transmită un mesaj celor de vârsta lor, cu privire la pericolul consumului de droguri și să ceară ca cei care fac trafic de droguri să fie mai aspru pedepsiți.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite