Primul parc de aventură de pe litoral, al doilea din ţară ca mărime după cel din Braşov. Paradis Land, deschis în pădurea Comorova din Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paradis Land - parc de aventură din pădurea Comorova din Neptun
Paradis Land - parc de aventură din pădurea Comorova din Neptun

Amenajat în pădurea Comorova din staţiunea Neptun, pe o suprafaţă de 2 hectare, Paradis Land speră să devină un pol de atracţie pentru turiştii de pe litoralul românesc, fiind deschis 10 luni/an.

Parcul de aventură este proiectul unei agenţii de turism, Paradis-Vacanţe de Vis, care vrea să ofere o nouă posibilitate de petrecere a timpului liber pe litoral. Deschiderea oficială are loc sâmbătă, 6 iunie, ora 14.

Paradis Land are 11 trasee diferite ca mărime şi grad de dificultate, traseu de tiroliană la 10 metri, tir, arbaletă, panouri de căţărare. „Ne dorim ca în viitorul apropiat să dezvoltăm o zonă de minigolf cu echipamente profesioniste, o zonă de paint-ball şi trasee de bicicletă”, a declarat Aurelian Marin, manager general Paradis-Vacanţe de Vis.

Parcul de aventură de la Neptun este pe locul doi pe ţară ca dimensiuni, după cel de la Braşov. Mascota este temutul Căpitan Barbarossa. Un bilet pentru un copil costă 35 lei, iar adulţii plătesc 50 lei. Programul de vizitare este astfel: luni-vineri, orele 13-20; sâmbătă-duminică orele 10-20.

În parcul de aventură se ajunge dinspre Constanţa pe E87, intrarea spre Neptun pe DJ 39C, iar după staţia CFR Neptun, se virează dreapta pe strada Plopilor. Dinspre Mangalia se vine pe E87, intrarea spre Neptun pe DJ 39D, apoi stânga pe strada Plopilor.

Paradis Land - parc de aventură din pădurea Comorova din Neptun

Vă mai recomandăm

FOTO De pe plajă spre pădure. Primul parc de aventură de pe litoral se deschide la sfârşitul lunii martie

Destinaţie: Unde sunt cele mai bune locuri de picnic din judeţul Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite