Destinaţie: Unde sunt cele mai bune locuri de picnic din judeţul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constănţenii au câteva locuri preferate de grătar
Constănţenii au câteva locuri preferate de grătar

Pădurile de la Valu lui Traian, Fântâniţa de la Murfatlar, Comorova de la Olimp sau Cheile Dobrogei de lângă Grădina sunt rezervaţiile naturale preferate de constănţeni. Există însă şi alte păduri, prin tot judeţul, ce pot fi un refugiu ideal pentru un weekend de toamnă. 

Sezonul de plajă se stinge încet, o dată cu înaintarea în toamnă. Temperaturile scad pe zi ce trece, astfel că trebuie găsite alternative de petrecut timpul liber în natură, atât cât vremea o mai permite.

Cea mai dragă îndeletnicire a românului, grătarul în aer liber, poate fi practicată cu succes în câteva zone arhicunoscute ale Dobrogei: pădurea de la Valu lui Traian, pădurea Fântâniţa de la Murfatlar, pădurea Comorova de la Olimp sau Cheile Dobrogei de lângă Grădina. Acestea sunt cele mai vizitate rezervaţii naturale din judeţul Constanţa, un picnic aici fiind recomandat doar dacă suporţi bine aglomeraţia, gălăgia, muzica dată la maximum.

Citiţi în săptămânalul care sunt cele mai iubite locuri de grătar din judeţ dar şi care sunt zonele protejate unde este interzis să aprinzi focul!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite