Oferte de Crăciun şi Revelion pe litoral: de la 50 de lei pe noapte la 800 de lei. Cum va fi vremea de sărbători

0
0
Iarna la Constanţa Arhivă Adevărul
Iarna la Constanţa Arhivă Adevărul

Fie că va ninge sau nu, petrecerea sărbătorilor de iarnă pe litoralul românesc poate fi o experienţă de neuitat. Hotelierii şi proprietarii de vile şi case de vacanţă care ţin porţile deschise şi în extrasezon au venit cu oferte de nerefuzat pentru Crăciun şi Revelion, dar şi preţuri de vârf de sezon.

Hotelurile de lux din Mamaia le oferă turiştilor pentru acest sfârşit de an relaxare la preţuri promoţionale. Un apartament de patru persoane se poate închiria cu 560 lei pe noapte. Oferta de Revelion, care aparţine complexului „Regnum Luxury Suites“ Mamaia Nord, este valabilă pentru trei nopţi de cazare în perioada 28 decembrie 2021 - 5 ianuarie 2022. Pe lângă plimbări lungi pe malul mării, cei care vin iarna la mare se pot bucura de clipe relaxante în SPA-uri. 

Turiştii care doresc să se cazeze într-un apartament din nordul staţiunii Mamaia plătesc între 50 de lei şi 150 de lei pe noapte de persoană pentru minimum trei nopţi. 

Cazare de lux în mijlocul iernii 

Cine alege să admire dimineaţa marea dintr-un apartament de lux din Mamaia Nord, aşa cum este cazul Apartament Nov Luxury, va scoate din buzunar 800 de lei de persoană. Oferta de cazare fără masă este valabilă pentru două nopţi pentru un grup de patru persoane. 

O altă practică des întâlnită pe litoral în extrasezon este închirierea unei pensiuni sau vile în totalitate de către grupurile de turişti sau de constănţeni. Astfel, Pensiunea „Ingrid“, din Mangalia, poate fi închiriată de un grup de 20 de persoane pentru minimum două nopţi la preţul de 125 de lei de persoană pe noapte. Complex „Alezzi“ din Mamaia Nord oferă în perioada Crăciunului doar cazare pentru trei – patru persoane la 150 de lei. Casa „Raz&Cos“ din Năvodari închiriază tot spaţiul disponibil la 10 persoane pentru trei nopţi la preţul de 100 de lei pe noapte. 

Temperaturi de 16 grade pe litoral în decembrie 

Meteorologii anunţă că luna decembrie va aduce temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei în aproape toate zonele ţării. Conform unei estimări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în ultima parte a lunii decembrie vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei şi pe litoral. În unele zile, la Constanţa, temperatura va urca în termometre până la 16 grade Celsius. Minima nu va coborî nici noaptea sub minus 2 grade Celsius.  

Vă recomandăm să mai citiţi:

Patron de agenţie de turism: „Trebuie să moară două generaţii pentru ca litoralul să scape de haina comunistă“

Costineşti, vara lui 1991. Cum arăta Staţiunea Tineretului în vremurile bune, când nu era o groapă de gunoi VIDEO

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite