„Obeliscul“ de la Medgidia, distrus de o mașină. Autoturismul a fost proiectat în monumentul de la intrarea în oraș VIDEO

0
Publicat:

Un accident rutier bizar s-a produs miercuri, 6 septembrie 2023, la intrarea în orașul Medgidia. Două mașini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată în monumentul de piatră care semnalizează limita localității.

Mașina a rămas suspendată  Foto: Alpha Media
Mașina a rămas suspendată Foto: Alpha Media

Accidentul a avut loc în intersecția extrem de periculoasă de pe DN 22C Constanța-Cernavodă, la intrarea în Medgidia, unde se face ramificația spre comuna Cuza Vodă. Aici au avut loc mereu accidente mortale, cu victime multiple.

Ciocnirea s-a produs, susțin martorii, s-a produs pe fondul neacordării de prioritate în intersecție.

În mașină rămasă pe indicatorul de intrare în localitatea Medgidia se află doar șoferul, însă în cea de-a două, grav avariată, se află o femeie și doi copii.

VIDEO Locul accidentului de la intrarea în Medgidia SURSA Alpha Media 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. 

„La accident intervine SAJ cu două echipaje tip B. Din accident au rezultat două victime, un bărbat și o femeie, ambii conștienți, stabili hemodinamic și respirator, care prezintă doar politraumatism minor la nivel toracic și cranian. Misiunea este în desfășurare în acest moment, iar intenția colegilor este de a evacua victimele, către Centrul de Primiri Urgențe Medgidia”, a declarat Adrian PisicĂ, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

VIDEO Șoferii s-au luat la ceartă SURSA Alpha Media 

Pompierii au deconectat bornele celor două mașini că să nu izbucnească un incendiu. Polițiștii fac cercetări la acest moment pentru a stabili din vina cui s-a produs accidentul. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite