Zece persoane implicate într-un accident pe DN 17. Un bărbat a fost resuscitat FOTO

0
Publicat:

La caz au intervenit două echipaje de pompieri, două echipaje de prim-ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi un echipaj al Ambulanţei.

FOTO: Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud
FOTO: Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud

Zece persoane aflate în două autoturisme au fost implicate, marţi dimineaţa, într-un accident produs pe drumul naţional 17, în localitatea Tiha Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, opt dintre acestea, cu vârste cuprinse între 13 şi 72 de ani, având nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Agerpres.

În urma impactului, una dintre maşini a ajuns răsturnată în şanţul de pe marginea drumului.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator şi i s-a aplicat protocolul de resuscitare, la care acesta a răspuns în cele din urmă.

Alte victime au ajuns la spital cu multiple traumatisme, la care se adaugă doi copii cu leziuni minore.

La caz au intervenit două echipaje de pompieri, două echipaje de prim-ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi un echipaj al Ambulanţei.

Traficul rutier s-a desfăşurat cu greutate, pe un singur sens, în zona în care s-a produs accidentul.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 72 de ani care a fost resuscitat, din municipiul Bistriţa, se afla la volanul unui autoturism care a intrat în coliziune cu o maşină condusă din sens opus de un bărbat de 46 de ani din judeţul Suceava.

n urma accidentului a rezultat rănirea şoferului de 72 de ani, a patru pasageri cu vârste cuprinse între 40 şi 67 de ani, din acelaşi autoturism, cât şi rănirea a trei pasageri cu vârste cuprinse între 13 şi 42 de ani, din celălalt autoturism. Şoferul de 46 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Şoferului din Bistriţa i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite