Video Mașină împotmolită în nisip pe o plajă din Constanța. „Asta da șmecher! Jupân de jupân” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mașină împotmolită în nisip a fost surprinsă pe o plajă din localitatea 23 August. În videoclip, șoferul face eforturi repetate să elibereze vehiculul, dar acesta continuă să derapeze. Cei care filmează scena comentează: „Jupân de jupân! Dă-i, tată, dă-i!”. Poliția caută să identifice șoferul, care va fi amendat.

Imagini cu o mașină împotmolită în nisip, chiar pe malul mării, pe o plajă din 23 August au devenit virale pe rețelele sociale. În doar câteva ore, videoclipul postat pe TikTok a strâns sute de mii de vizualizări, dar și mii de comentarii și distribuiri.

Poliția a început cercetările, anunță publicațiile locale.

Ăsta da şmecher. Jupân de jupân! Dă-i, tată, dă-i! Dă-i dacă nu ţi-a plăcut munca!”, se aude în înregistrarea de pe rețeaua de socializare. 

Până la urmă, mașina a fost scoasă din apă cu ajutorul altor persoane de pe plajă.

Poliția încearcă să identifice șoferul, având în vedere că mașina are numere de înmatriculare din Constanța.

Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, care arată o persoană care a pătruns cu autoturismul pe plajă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor au stabilit că evenimentul s-a produs pe o plajă din zona localităţii 23 August. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea conducătorului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor care se impun”, a transmis, duminică, IPJ Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite