Incendiu într-un bloc din Medgidia. Pompierii au evacuat trei persoane

0
Publicat:

Luni seară, în jurul orei 22, pompierii au fost alertaţi că la un bloc din Medgidia a izbucnit un incendiu, casa scării s-a umplut de fum şi un apartament de la demisol arde generalizat.

Foto arhivă
Foto arhivă

La fața locului, pe Aleea Luceafărului, au fost trimise iniţial Detașamentul Medgidia cu un echipaj SMURD B2, două autospeciale de stingere și o a autospecială de stingere a incendiilor la înălțime, iar ulterior au mai venit pompieri de la PTS Ciocârlia și o autospecisală de transport victime multiple, potrivit News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanţa, salvatorii au evacuat trei persoane, dintre care una a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a suferit un atac de panică. Alte două persoane s-au autoevacuat.

 „Până în acest moment, au fost evacuate două persoane din blocul tip demisol +2 etaje. În continuare echipajele execută misiune de căutare/salvare persoane. Incendiul a fost localizat la nivelul dormitorului. A doua persoană a fost evacuată de la etajul superior. Se continua căutarile. O a treia persoană a fost evacuată și condusă la ambulanța SMURD pentru a fi evaluată medical pentu atac de panică”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

În jurul orei 23, pompierii au reuşit să stingă incendiul. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, iar ceilalţi locatari au fost nevoiţi să-şi ventileze bine apartamentele, ca să scape de fum.

„Incendiul este lichidat. Se înlătura efectele negative ale incendiului şi se face ventilarea a două apartamente care au fost inundate cu fum, a mai transmis ISU Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite